Skip to main content

Over Stichting de Leemweg

Over ons 3Oprichter Bert Hollander is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen bij Stichting de Leemweg. Hij woont zelf op het terrein en is zeven dagen in de week bezig met het verzorgen van zijn kudde, die momenteel bestaat uit zo'n 50 runderen.

Bij zijn werk wordt Bert ondersteund door een klein team van vrijwilligers, die zich bezig houden met het schrijven en verspreiden van de nieuwsbrieven, het regelen van koeienadopties, het uitmesten van de stallen, het bijhouden van de website en de communicatie met donateurs.

Bezoeken

Een bezoek aan de stichting is mogelijk, mits in kleine groepen (maximaal 4 volwassenen, kinderen uitsluitend in begeleiding van volwassenen en op eigen risico). Als u langs wilt komen, vragen wij u vriendelijk om van te voren telefonisch contact op te nemen met Bert Hollander: mob:  06 21461941

Onze bewoners staan, zolang het weer het toelaat, buiten in het weiland en gedurende de koude maanden lekker warm in de stal. Voor onze hoogbejaarde bewoners is er een speciale zandstal met elektrische borstels aan de muren, zodat ze naar behoefte van een heerlijke massage kunnen genieten. Voor de verzorging van onze kudde is veel geld nodig. De maandelijkse verzorging van een gezonde koe kost rond de 180,- Euro. Daarom zijn we enorm blij met iedere vorm van financiële ondersteuning. Ook biedt onze stichting de mogelijkheid om een koe of os te adopteren. Meer weten? Klik hier.

Stichting de Leemweg is erkend door het ANBI en daarom verplicht de financiële balans te publiceren.

 jpgBalans_2015-2016